Xenical geneesmiddel

Zomer 2019 - Zomer Vieren

Xenical kopen

Xenical,  is een middel dat door artsen wordt voorgeschreven aan personen die kampen met overgewicht. De werkzame stof in Xenical is orlistat, een stof die ook wel gezien wordt als vermageringsstof. Het middel zorgt ervoor dat vetten uit voedsel in mindere mate worden opgenomen door het lichaam, waardoor deze ook niet in het lichaam worden opgeslagen. Het middel wordt over het algemeen eerst drie maanden voorgeschreven. Na drie maanden moet u in elk geval vijf procent van uw lichaamsgewicht (startgewicht) zijn afgevallen. Wanneer dit het geval is, dan kan de behandeling met Xenical worden voortgezet. Wanneer dit niet het geval is, dan heeft een verdere behandeling helaas geen nut en moet er naar een andere oplossing worden gezocht.

Bijwerkingen van Xenical

XenicalDe bijwerkingen van het middel kunnen worden onderverdeeld in drie groepen, namelijk regelmatig, zelden en zeer zelden. Onder de regelmatige bijwerkingen vallen maag- en darmklachten, klachten van verkoudheid en griep, en hoofdpijnen. Onder de bijwerkingen die zelden voorkomen vallen het ontstaan van gebitsproblemen en tandvleesproblemen. Bij regelmatig gebruik is het dan ook raadzaam om het gebit extra goed te verzorgen. Tot slot zijn er de bijwerkingen die zeer zelden voorkomen. Het gaat hier om leveraandoeningen, welke op te merken zijn aan het opzwellen van de buik en het verkleuren van het oogwit en de huid naar een gelige kleur. Wanneer dit het geval is, dan dient er direct een arts bezocht te worden. Ook overgevoeligheid voor de werkzame stof, orlistat, komt zeer zelden voor. In dit geval kunt u huiduitslag, benauwdheid, galbulten of een opgezwollen gezicht, lippen of tong ervaren. Ook flauwvallen komt zeer zelden voor.

Is een recept vereist als je wil Xenical bestellen ?

Ja, u heeft een recept nodig wanneer u wil Xenical kopen en gebruiken. Deze kan worden aangevraagd bij de huisarts. De werkzame stof, orlistat, wordt ook merkloos aangeboden onder de naam Orlistat. Het middel is internationaal verkrijgbaar sinds 1998.

5.00 avg. rating (96% score) - 1 vote