Muis in huis? Gebruik de beste muizenval

Zomer 2019 - Zomer Vieren

Wanneer je last hebt van een muis in huis, dan wil je maar één ding en dat is hier zo snel mogelijk vanaf. Maar de vraag is natuurlijk hoe kom je van de muis of muizen af. Voor hygenische doeleinden is het zeer belangrijk dat je je voedsel bronnen goed schoon houdt van muizen. Waarbij verpakkingen waaraan geknaagd is om te zetten in een ander vorm van verpakking, als bijvoorbeeld een plastic container. Want de muizen uitwerpselen kunnen ziektes verspreiden. Ook kunnen zij door voedsel resten andere ongedierte aantrekken, zoals mieren en andere insecten. Door het schoonhouden en opbergen van voedselresten sluit je hierbij ook hun voedselbron af om verdere verspreiding en schade te voorkomen.

Muizen zijn knaag- en plaagdieren

muizenvalMuizen zijn knaagdieren dus niet enkel knagen zij aan je de verpakkingen van je voedsel. Ze kangen ook aan je elektriciteitskabels wat tot gevaarlijke situaties kan leiden: zoals vuur of elektrocutie niet enkel van de muis ook van huisdier of kinderen. Dus pak dit probleem zo snel mogelijk aan.

De webshop van Muizenvallenbestellen.nl, biedt het beste resultaat en kwaliteit muizenval die bij je wens past. Van de gebruikelijke houten muizenval, plastic muizenval, elektrische muizenval, muizenval verjagers, muizenval lijmplanken, diervriendelijke muizenval tot een elektronische muizenval (batterijen niet inbegrepen, wel bestelbaar).

Advies bij muizen overlast

Het is ook van groot belang om bijvoorbeeld gaten en kieren in je huis goed dicht te houden want muizen, ratten en ander ongedierte kunnen hier gemakkelijk hun weg terug vinden in je huis. En opnieuw voor overlast zorgen nadat je het probleem hebt aangepakt.

Hoe je huis goed schoon, dit zorgt ervoor dat je op tijd door krijgt dat er overlast word veroorzaakt door muizen. Het kan soms wel weken duren voordat je je beseft dat je een muizenplaag hebt. Hiernaast planten muizen zich enorm snel voor. Het advies is dan ook om meerdere vallen neer te zetten zodat de kans van slagen hierdoor enorm word verhoogdt en jij sneler bent verlost van de plaag die je leefomgeving teistert. Heel veel succes gewenst.

 

TIP:  Zoals je eerder hebt kunnen lezen kunnen voedselresten bijvoorbeeld ook mieren aantrekken. Ook op de webshop kan je eventueel een muizenlijmplank leggen om ook mieren mee op te vangen.

5.00 avg. rating (96% score) - 1 vote