Tuin laten verzorgen tijdens de zomer

Zomer 2019 - Zomer Vieren

U kent het misschien wel, heel het jaar door bent u druk bezig uw tuin zo netjes mogelijk te houden. Wekelijks onderhoud, het verwijderen van onkruid, nieuwe planten plaatsen, snoeien en ga zo maar door. Een goed onderhouden tuin zorgt het hele jaar door voor een hoop ontspanning. Tijdens een frisse winterse dag lekker op het eigen terras zitten met een warme kop koffie, of op een warme zomerse dag lekker languit in de tuin. Maar, wanneer u op vakantie gaat is het vaak een heel gedoe om iemand te vinden die tijdelijk voor uw tuin kan zorgen. Wellicht zijn de buren zelf ook op vakantie (of hebben ze geen groene vingers) en woont familie niet in de buurt. Een hovenier biedt in dit geval uitkomst.

hovenierDe oplossing, huur (tijdelijk) een hovenier in!

Wilt u er zeker van zijn dat uw tuin tijdens uw vakantie alle aandacht krijgt? Huur dan een hovenier in! Een hovenier is gespecialiseerd in tuinonderhoud. U kunt er dus zeker van zijn dat het tuinonderhoud in goede handen is. Wellicht kan de hovenier u bij thuiskomt zelfs nog wat tips geven over het onderhoud van de tuin. Een win-win situatie!

Een hovenier inhuren met een leuke korting

In Nederland kennen we aantal typische ‘dure maanden’. Zo zorgt de Decembermaand er bijvoorbeeld vaak voor dat onze portemonnee kilo’s lichter worden (terwijl wij zelf kilo’s zwaarder worden). Ook de zomermaand is voor veel Nederlanders een dure maand. Misschien heb je de zomervakantie al veel eerder geboekt en is het geld al afgeschreven, dan nog zit je met alle uitgaven die je tijdens de vakantie doet. Denk aan het bezoeken van een restaurant, terras, pretpark, het huren van een auto en ga zo maar door. Omdat deze maand al duur genoeg is heeft Hovenier Oss een leuke actie! In de maanden juli 2015 tot en met september 2015 krijgt u 1 uur arbeidsloon cadeau!
Bent u niet woonachtig in Oss en wilt u toch gebruik maken van de actie? Neem contact op voor meer informatie. Veel hoveniers zijn werkzaam in een bepaald gebied in Nederland, dus wellicht kunnen ze bij u langskomen!

5.00 avg. rating (96% score) - 1 vote