Usenet nieuwsgroepen

Zomer 2019 - Zomer Vieren

Op onze website kan men allerlei informatie vinden over usenet, nieuwsgroepen en downloaden. Usenet NieuwsgroepenWe proberen mensen uit te leggen hoe ze het beste de leukste films, serie en games kunnen downloaden met een nieuwsserver. Tevens gaan we uitgebreid in op websites en community’s die het makkelijker maken om een leuke download te vinden.
We bieden mensen binnenkort ook de mogelijkheid om te reageren op een forum wat we nu aan het opzetten zijn.

Usenet Nieuwsgroepen – Onze website is informatief

Het voornaamste doel is om mensen bekend te maken met de vele mogelijkheden die usenet te bieden heeft. Er zijn meer dan 150.000 nieuwsgroepen. Naar ons inziens is downloaden via usenet nieuwsgroepen veel beter dan downloaden middels torrents. Minder malware, virussen en verkeerde downloads. Daarnaast kan je, als je download met een nieuwsserver, alles binnenhalen met het maximum van je verbinding.

Normaal moet je een euro of 5 tot 10 per maand betalen voor een nieuwsserver. Eweka staat bekend als een van de meest toonaangevende en goedkoopste payservers. En, een voordeel van een Eweka payserver, je kan ze ook eerst een week zonder te betalen proberen.

Eweka is dus zeker het testen waard, gratis is gratis. Wij hebben op onze website uitsluitend betaalde nieuwsserver providers opgenomen die of extreem goedkoop zijn en per maand te proberen zijn, of nieuwsserver providers die een gratis, vrijblijvende proefperiode aanbieden.

We vinden het ontzettend leuk om je uit te leggen hoe usenet werkt. De website moet wel rendabel zijn, we willen in elk geval de hosting kunnen betalen, daarom zie je af en toe helaas een paar advertenties op newsservertje.nl

5.00 avg. rating (96% score) - 1 vote

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.