Ondergoed voor mannen

Zomer 2019 - Zomer Vieren

De meeste mannen geven niets om hun ondergoed. Als het prettig zit, zal het allemaal wel. Desnoods vele jaren lang. Helaas denken vrouwen daar vaak heel anders over. Men staat voor schut, op een misschien wel heel romantische avond, in de Donald Duck onderbroek die men tientallen jaren geleden kreeg van oma. Hoe voorkom je als man zijnde dat je niet voor paal staat op het moment supreme? Is er echt zoiets als heren lingerie? Zonder kant en roze satijn? Gelukkig wel.

Niet alleen voor dames

manWie aan lingerie denkt, denkt meestal direct aan prachtige vrouwen in sexy, strak, wulps ondergoed.
Maar waar sta je als man? Een gewone witte onderbroek schrikt vrouwen af. Wat is passend maar toch sexy ondergoed voor mannen?
Misschien denk je dat er een klein aanbod is, helemaal als je een wat grotere maat hebt.
Er is een enorm aanbod! Je kan kiezen voor ondergoed, laat ik het ‘mannen lingerie’ noemen, in alle kleuren, maten en merken.
Geen zin in een strak roze slipje met kant? Welke man wel?!? Kies een coole boxershort, eventueel met een passend shirt.
Kies iets wat bij je past, waar je, je prettig bij voelt. Ben je wat dikker dan de gemiddelde man? Zoek dan een leuk setje uit dat wat ruimer valt.
Het aanbod aan kleuren en maten is online ontzettend groot. Gewoon een winkel inlopen is beschamend en meestal zinloos. Lingerie kopen, dat doe je als man gewoon online.

Van grappig tot sexy

Als je geen fotomodel bent en wat zwaarder bent, ben je misschien bang om een strakke string aan te trekken.
Misschien is het een goed idee dat je dat helemaal niet doet! De meeste mannen zien er NIET op hun best uit als ze een strak lingerie setje aantrekken…
Kies iets wat bij je past. Probeer sexy, grappig en orgineel te zijn. Waarom geen Batman en Spiderman setje? Een coole boxer met eventueel een bijpassend shirt.
Veel geld hoeft een leuk setje niet te kosten, het is maar net wat je zoekt. De bekendere merken zijn natuurlijk net wat duurder maar ook met een kleiner budget kan je een leuk, sexy setje vinden dat echt bij je past.

5.00 avg. rating (96% score) - 1 vote