Meer twitter volgers

Zomer 2019 - Zomer Vieren

Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder Social-media. Bedrijven, artiesten en zelfs Obama maken gebruik van websites zoals Twitter om te communiceren met anderen. Volgers zijn erg belangrijk. Zonder volgers bereik je namelijk niemand.

Ook is het vaak aantrekkelijker om een account te volgen die al veel volgers heeft, dit laat namelijk zien dat meer mensen geïnteresseerd zijn in de tweets die hij of zij post. Om meer volgers te bereiken kun je bijvoorbeeld Twitter volgers kopen of de juiste hashtags gebruiken. Meer informatie hierover vind je in dit artikel.

Je Twitter volgers volgen

Een methode om meer volgers te krijgen is doormiddel van de bekende #FollowForFollow (ook wel f4f) hashtag. Met deze hashtag zullen de volgers snel binnenstromen maar is het wel de bedoeling dat je deze volgers terug volgt. Het nadeel hiervan is dat je tijdlijn overvol wordt en de meeste andere hetzelfde probleem hebben waardoor veel van jou berichten niet bij hun zullen aankomen.

Meer volgers met #hashtags

Wil je meer Twitter volgers zonder dat je Twitter volgers kopen moet? Probeer dan om je tweets aantrekkelijker te maken. Door passende hashtags toe te voegen wordt de tweet makkelijker te vinden door mensen die meer willen weten over dat onderwerp.

Volg de trending topics

Om meer Twitter volgers te krijgen moet je jouw account zichtbaar en actief maken. Praat mee over de recente onderwerpen die op dat moment ‘treding’ zijn. Deze hashtags worden op dat moment veel gebruikt en dus ook veel gelezen. Dit is dus een ideale methode om gevonden te worden en om je feed actief te houden.

Twitter volgers kopen

twitterTwitter volgers kopen is de meeste actieve en snelste methode om meer Twitter volgers te krijgen. Als je volgers koopt dan moet je er wel op letten dat je niet teveel in een keer koopt. Stel je hebt zelf 25 volgers en koopt er 5.000 of 10.000 dan valt dat wel erg op. Zeker als je zelf nog maar 3 tweets hebt gepost. Aan te raden is dat je eerst een interessant bericht post en daarna pas volgers aanschaft. 1.000 volgers kan prima en zonder problemen. Als je de 1.000 eenmaal in bezit hebt dan kun je verder gaan uitbouwen. Ben je de 3.000 gepasseerd dan kun je grotere aantallen zoals 5.000 of 10.000 gaan aanschaffen. Op dat moment valt het namelijk niet meer op. Zorg wel dat je altijd eerst een post doet voordat je besteld om de overtuigingskracht verder te vergroten.

Het voordeel van Twitter volgers kopen is dat je profiel een stijgende lijn aan volgers krijgt. Dit maakt jouw account aantrekkelijk voor nieuwe (niet gekochte) volgers die hierdoor de indruk krijgen dat je een betrouwbaar account hebt dat goed loopt. Als je een product verkoopt zal dit jouw product ook betrouwbaarder laten lijken waardoor aankopen sneller gedaan worden. Ken je het gezegde, “als er een schaap over de dam is volgen er meer”? Dat is met social media net zo. Dit werkt namelijk als een magneet.

Risico van Twitter volgers kopen

Als je Twitter volgers kopen gaat moet je wel letten op een aantal aspecten. Zoals eerder aangegeven is het belangrijk dat je erop let hoeveel volgers je per periode koopt. Je wilt natuurlijk wel dat jouw account natuurlijk overkomt omdat veel echte volgers hier waarde aan hechten. Zorg voor een natuurlijke stijgende lijn.

Ook zijn er veel nep verkopers in de omloop. Zo hoef je nooit je wachtwoord te geven als je Twitter volgers gaat kopen. Vraagt iemand wel om je wachtwoord, zoek dan verder.

Vertrouw je de zaak toch nog niet helemaal? Begin dan eerst met een klein bedrag; kijk of je binnen de aangegeven tijd ook daadwerkelijk meer Twitter volgers hebt gekregen. Als alles gaat zoals aangegeven weet je dat je een grotere aankoop kunt doen.

5.00 avg. rating (97% score) - 2 votes