Batterij iPhone 5

Zomer 2019 - Zomer Vieren

Lege batterij iPhone 5 problemen verhelpen
Maar weinig mensen kunnen vandaag de dag zonder hun telefoon. Onlogisch is het niet, want je hebt contact met je vrienden, familie en mogelijk ook je collega’s of klanten. Het hebben van een goed werkende smartphone is dan essentieel. Is je batterij iPhone 5 snel leeg? Je bent niet de enige want veel mensen hebben te maken met een smartphone die snel leeg gaat. Vooral bij de iPhone 5 komt dit regelmatig voor. Dan weet je, het is tijd om de batterij iPhone 5 vervangen

Niet werkende accu? Dat is helaas geen nieuw probleem!iPhone

Niet goed werkende accu’s is een bekend probleem bij Apple. De kans bestaat dat je je telefoon gratis kunt laten repareren door Apple. Wil je het zeker weten?

Vul dan het serienummer van je iPhone in op de website van Apple. Vervolgens kun je naar een Apple Store of een servicepunt gaan. Zij zullen vervolgens de batterij vervangen.

Voordat je naar een erkend serviceprovider van Apple gaat of een Apple Store kun je eerst een reservekopie van je gegevens maken op iCloud of ITunes.
Voorts dien je Zoek mijn iPhone uit te zetten en zoekt Apple al je gegevens en instellingen te wissen. Dat kan door op je iPhone naar instellingen te gaan. Daarna ga je naar Algemeen, klik je op gegevens opnieuw instellen en als laatste wis je alle inhoud en instellingen.

iPhone beschadigd? Dat is niet het einde!

Als je iPhone beschadigd is, denk hierbij aan een barst in het scherm, dan kan dit het vervangen van de batterij verhinderen. Om de batterij te kunnen vervangen dient eerst het scherm te worden gemaakt.
Soms worden er door Apple extra kosten in rekening gebracht voor het repareren/vervangen van de batterij. Als je iPhone echt niet meer te reden is en het duurder is om deze te repareren dan een nieuwe te kopen, kan je altijd de onderdelen nog proberen te verkopen.
Veel meer dan enkele tientjes levert het meestal niet op maar daar kan je altijd nog een hoesje voor kopen om ervoor te zorgen dat je volgende iPhone niet zo snel beschadigd!

5.00 avg. rating (96% score) - 1 vote