Samsung Galaxy S9 Specificaties

Zomer 2019 - Zomer Vieren

Het is een jarenlange trend. Als eerste de juiste specificaties van het nieuwste model in de S-serie weten te bemachtigen. Ook bij de Samsung Galaxy S9 is het geen uitzondering. Er is een foto opgedoken waarop de doos van de S9 is te zien.

Wat het meest verrassende van de afbeelding is, dat de lens een verstelbaar diafragma zal hebben. Iets wat we nog nooit eerder hebben gezien bij een smartphone. Tot nu toe werd deze techniek niet toegepast op de moderne mobiele telefoons, omdat dit niet paste. We kunnen duidelijk zien op de afbeelding staat er na de Super Speed Dual Camera tussen de haakjes “F1.5/ F2.5”. Dit is een zeer duidelijke verwijzing naar een verstelbaar diafragma. Wat Samsung nu precies wil met een Dual Camera is nog niet helemaal duidelijk, want het maken van 3D beelden, met twee camera’s zo dicht bij elkaar, is bijna niet mogelijk. Ook de Selfiecamera krijgt een update. Zoals we zijn gewend van andere modellen in de vlaggenschipseries van Samsung, heeft deze camera meestal 5 megapixels. Bij de Samsung Galaxy S9 zal deze naar 8 megapixels gaan.

Samsung Galaxy S9 Snel opladen

galaxyS9Tot voor kort werd verwacht dat de S9 nog sneller opgeladen kon worden. Maar helaas ziet het ernaar uit dat dit niet het geval gaat worden. Mede doordat Samsung niet teveel risico wil lopen met de batterij. Nog altijd hebben ze de blamage van de Galaxy Note 7 in hun achterhoofd zitten. Dit betekend niet dat de batterij helemaal geen update gaat krijgen. Volgens onze bronnen gaat de batterij van 3000mah naar 3200 mah. Geen groot verschil, maar een voorzichtige stap richting de toekomst.

En de prijs?

De prijs van de Samsung Galaxy S9 wordt een stuk leuker dan zijn tegenhanger van Apple. De Iphone X kost met de standaard uitvoering al ruim €1.079 euro. Hiervoor krijg je minder werkgeheugen, een mindere camera en minder mogelijkheden. Wanneer wij kijken naar de Galaxy S9, zien we de geschatte verkoopprijs rond de €799 en een respectievelijke €899 voor de Plus variant.

5.00 avg. rating (96% score) - 1 vote