Playstation 4 store

Zomer 2019 - Zomer Vieren

Met de playstation 4 store ben jij de eerste die orders of pre-order kan doen van de grootste hits en innovatieve spellen voor deze console. Je kan zelfs op afstand de instellingen van de games doen om automatisch te downloaden naar uw PlayStation®-systeem. Zodat het klaar is, als je thuis komt.

Playstation 4 store online portemonnee bijvullen

Met de PS store kan je gemakkelijk fondsen toevoegen aan je online portemonnee. Playstation 4 storeMaar je kan ook een gift card online inwisselen.Houdt er rekening mee dat je aangemeld moet zijn bij jouw Sony Entertainment Network-account.

Met de nieuwe PS store kan je meer samen ervaren. Het is de ultieme lidmaatschap dienst die jouw game-ervaring zal brengen naar het volgende niveau. Als lid krijg je maandelijks nieuwe spellen en een divers aanbod van meeslepende multiplayer ervaringen voor de PS4 ™ -systeem. Een lidmaatschap PlayStation®Plus strekt zich uit tot je PS4 ™, PS3 ™ en PS Vita-systemen.

PS4 store 24 uur per dag, 7 dagen per week open

Het allerhandigste van de PlayStation ®Store is dat het open is op alle dagen van het jaar en kan overal met je mee gaan. Je kan de store openen vanaf jouw PS4 ™, PS3 ™, en PS Vita-systemen, tablet, laptop en de smartphone in je zak. Openen vanaf elke locatie dus. Ontdek de games en films die je wilt en download ze naar je platform van een bepaalde afstand.

De store staat ook bekend om zijn Flash sales, exclusieve aanbiedingen, en enorme aanbiedingen in verschillende landen op PlayStation ®Store een dat bijna elke week. Schaf top games add-on content hit tv-shows, en meer voor grote kortingen op de normale prijs aan. En PlayStation ®Plus leden genieten van nog meer kortingen. Met games die je zo kan downloaden, zoals Dying Light voor de Playstation 4 is de PlayStation ®Store eigenlijk onmisbaar.

Profiteer van de vele voordelen bij de playstation 4 store

PlayStation Store zet de films en toont op het scherm de nieuwste releases. Streaming is in HD, wanneer je maar wilt. Je kan verschillende films streamen, een actiefilm, een klassieker uit Hollywood’s gouden eeuw, of de aflevering die je gisteravond gemist hebt.

Voeg Netflix®, Hulu Plus ™, Amazon Instant Video, IGN, NBA Game Time, NHL Gamecenter ™, en nog veel meer toe. Via de playstore, om je PlayStation®-systeem helemaal naar jou smaak te maken en open een wereld van film, televisie, sport en muziek. Of neem de actie in real time met de Live Events Viewer. De Playstation 4 store heeft gewoon enorm veel apps beschikbaar en daar kan jij makkelijk van profiteren.

5.00 avg. rating (97% score) - 2 votes

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.