Een Toyota verkopen

Zomer 2019 - Zomer Vieren

Daar staat hij dan; je Toyota. Vaak zit je gebruikte auto vol met herinneringen; en dat maken we soms zo gek als maar kan. Misschien je eerste date met je huidige vriend/vriendin, of de eerste keer dat je door een drive-by ging, of zelfs de auto waarin je een keer goed of slecht nieuws kreeg. Hoe dan ook; je raakt vaak gehecht aan de auto waarin je rijdt en het moment dat je jouw Toyota verkopen gaat is vaak een moeilijke periode, en je wilt natuurlijk dat het inwisselen van al deze mooie momenten ook een mooie prijs oplevert.

Een Toyota verkopen aan een kennis

toyotaHet komt vaker voor dat een Toyota verkocht wordt aan een bekende, als je een auto verkoopt aan een bekende moet je echter gezamenlijk van te voren wel duidelijke regels maken om eventuele ruzies achteraf te voorkomen. Geef duidelijk op papier aan wie tot welke periode aansprakelijk is voor eventuele gebreken die aan het licht komen na de overdracht. Wanneer je verkoopt aan een onbekende is dit vaak niet nodig omdat je na verkoop niet meer gezamenlijk door één deur moet. Om de relatie met je kennis goed te houden moet je tijdens het verkopen dus goede en duidelijke afspraken met elkaar maken.

Aan particulieren

Ga je jouw auto verkopen aan een onbekende particulier? Dan kan je deze aanbieden op websites zoals autospotter, speurders en marktplaats. Niet elke website is gratis maar over het algemeen zijn de websites zonder teveel extra’s aan te schaffen goed te betalen, vooral in vergelijking met het bedrag dat je achteraf door de koper uitbetaald krijgt.

Wees dus bereid om een beetje geld in te leggen om de verkoop mogelijk te maken, meestal betaald dat zich snel terug.

Toyota verkopen aan inkopers

Ben je bereid om jouw Toyota verkopen aan een inkoper te doen? Bedenk dan van te voren wat je van plan bent om een nieuwe auto aan te schaffen, als dit het geval is kan je kijken naar een dealer die de auto van jouw wens al heeft staan; dan kan je namelijk gezamenlijk een inruil deal afspreken waardoor je geen goede hebt aan het Toyota verkopen en je snel alles af kan ronden bij dezelfde inkoper.

 

5.00 avg. rating (96% score) - 1 vote