Schadeauto veiling

Zomer 2019 - Zomer Vieren

Het opzetten van een schadeauto veiling is niet makkelijk gedaan als je dit helemaal zelf moet doen, gelukkig zijn er tegenwoordig meer dan genoeg bedrijven die bereid zijn om met slechts de gegevens van jouw auto een schadeauto veiling op te zetten. Echter moet je deze bedrijven wel weten te vinden als je hieraan deel wilt nemen. In dit artikel gaan we verder in op een schadeauto veiling.

Schadeauto veiling: Waar vind ik een auto veiling?

schadeauto Als je een schadeauto veiling wilt beginnen moet je natuurlijk wel weten waar je je een bedrijf kan vinden die jij kan benaderen voor een autoveiling. Gelukkig zijn deze bedrijven al snel op internet te vinden door enkel te zoeken op bijvoorbeeld de zoektermen ‘autoveiling’. De meeste auto veiling websites beschikken ook over een breed bestand. In dit bestand staan ook veel opkopers die op zoek zijn naar schadeauto’s die per veilingen aangeboden worden.

Schadeauto veiling: een goede taxatie

Als je jouw schadeauto verkopen wilt door middel van een veiling wil je natuurlijk wel een eerlijke taxatie, het voordeel is dat de bedrijven die een auto veiling opzetten ook bereid zijn om een taxatie uit te voeren. Doe je de taxatie liever zelf? Dan kan je op zoek gaan naar vergelijkbare auto’s met een vergelijkbare schade, dit is natuurlijk niet altijd even makkelijk omdat elke schade uniek aan zichzelf is. Je kan ook een taxatie laten uitvoeren bij een garage in de buurt.

Schadeauto: Auto rijdt niet meer

Je hebt je ingeschreven bij een veiling maar nu schiet je opeens te binnen dat je na een goed bod ook je auto nog bij de koper moet zien te krijgen. als je schadeauto niet meer rijdt is dit natuurlijk niet erg makkelijk. Gelukkig kan je bij een schadeauto veiling vaak er vanuit gaan dat je een goede deal krijgt waarbij je auto indien nodig opgehaald wordt op de door jou aangegeven locatie.

De koper zal vervolgens een wagen sturen die de auto komt ophalen, het enige wat jij dus hoeft te doen is je sleutels inleveren en je cash innen. Makkelijker kan het eigenlijk niet. Bespaar jezelf een hoop tijd en moeite. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan.

5.00 avg. rating (96% score) - 1 vote