Bestellen bij een online bakker

Zomer 2019 - Zomer Vieren

Veel mensen denken dat de bakker op de hoek heeft de meest verse broden en gebak heeft.
Dat is zelden waar, taart bestellen bij een professionele online bakker, is dat bijna altijd vers. Wat maakt een online bakkerij beter dan de bakker om de hoek?

Vaak is het dezelfde bakker

bakkerijAls je online brood of banket besteld, zou je denken dat men misschien ergens in Nederland een bakkerij heeft. Misschien zelfs wel twee, of een paar brood fabrieken. Dat is niet het geval.
Als je online brood of banket besteld, dan moet dat echt vers zijn. Daarnaast heeft men geen tijd noch behoefte om half Nederland af te rijden om je een brood te bezorgen.
Dus wat doet men? Een grote online bakkerij, is eigenlijk niets meer dan een enorme handel.

Men onderhoudt contacten met bakkers in alle Nederlandse gemeentes. Een kindertaart online bestellen van enkele tientjes? Dan is het zeer waarschijnlijk dat de bakker om de hoek daar een order voor krijgt voor die kindertaart.
Hij heeft in de meeste gevallen een contract waardoor hij iets goedkoper moet leveren.
Direct na je bestelling gaat de bakker met je bestelling aan de slag, je brood wordt gebakken, ingepakt en bezorgd. Omdat een bakker geen pakketdienst wilt inschakelen voor een paar taarten, brengt de bakker brood en banket vaak gewoon zelf langs! Online taart bestellen kan dus inhouden dat je thuis door de bakker wordt opgezocht en niet in de rij hoeft te staan bij de bakker.

Helemaal handig voor bedrijven en grote partijen

Een bakkerij die je online kan benaderen is ontzettend handig. Je geeft op zondagavond laat je bestelling door en rond de lunch op maandag heb je het brood en/of banket in huis.
Als je een bedrijf hebt en bijvoorbeeld van tijd tot tijd vers brood en banket voor de lunch wilt regelen heeft online bestellen nog veel meer voordelen.  Je kan online bestellen wanneer het uitkomt, de bestelling is altijd op tijd, omdat het een grotere hoeveelheid brood en banket betreft is er meestal wel te praten over de prijs. En, een ander voordeel dat gewone consumenten niet hebben maar bakkers wel, je betaalt desnoods op factuur, gewoon achteraf, wanneer het uitkomt. Geen personeel dat met een lease auto naar de bakker moet, zodat je met meerdere facturen zit, er is ook maar 1 factuur, wat administratief gezien altijd handiger is.

5.00 avg. rating (96% score) - 1 vote