Gratis auto verkopen

Zomer 2019 - Zomer Vieren

Je bent van plan om jouw auto te koop te zetten en hebt daarom gezocht op ‘gratis auto verkopen’. Misschien ben je hierdoor wel terecht gekomen op dit artikel. Dit artikel gaat over hoe je een automobiel gratis kunt verkopen. We geven je een aantal tips die eenvoudig en heel doeltreffend zijn. Er zijn over het algemeen twee methodes voor het verkopen van je auto op een gratis manier, die het snelste en het meest gebruikelijk zijn tegenwoordig. Door je als verkoper te focussen op deze twee methodes kan je gegarandeerd binnen een week het bedrag op je bank of in contanten te krijgen.

Gratis verkopen via autoveiling

auto verkopenEen snelle en gratis manier van je auto verkopen is de methode met de autoveiling. Een autoveiling kun je online vinden en je kan je daarvoor gratis op inschrijven. Na de inschrijving wordt jouw applicatie om gratis je auto te verkopen gecontroleerd. Als er nog informatie ontbreekt die de verkoop kan bevorderen wordt er nog een email verstuurd waarin deze informatie aangevraagd wordt.

Nadat je de complete informatie geleverd hebt, wordt jouw auto in de autoveiling geplaatst. Deze autoveiling is een goede gratis auto verkoop methode, die in de meeste gevallen binnen 24 uur op een deal uitloopt, waarin jouw automobiel verkocht wordt aan een erkende dealer.

Mocht het bod niet het bod zijn waarop je zat te wachten dan ben je net zoals bij een normale verkoop als verkoper toegestaan om het bod af te slaan. Ook hieraan zitten geen kosten verbonden of extra risico’s aan vast. Gratis je auto verkopen is dus bij deze methode goed mogelijk.

Gratis verkopen via advertenties

Wil je liever geen autoveiling inzetten en wil je het eerst liever proberen om de automobiel via aan een particulier te verkopen? Maak van gebruik van gratis auto verkopen advertenties. Ondanks dat sommige websites een kleine vergoeding vragen voor het plaatsen van een advertentie, en het gebruik maken van hun services, zijn er nog altijd websites in omloop die geen geld rekenen voor het plaatsen van advertenties, maar enkel alleen voor het omhoog plaatsen van de advertenties na verloop van tijd.

Om deze kosten te vermijden kan je ervoor kiezen om jouw advertentie opnieuw te plaatsen liever dan hem omhoog te bellen. Hierdoor voorkom je dat je kosten hebt aan de verkoop van je auto. Het omhoog bellen van een advertentie kost echter niet erg veel en is ook een redelijke investering om te maken tijdens de verkoop van je auto.

5.00 avg. rating (97% score) - 2 votes