Avontuurlijke jongerenreizen

Zomer 2019 - Zomer Vieren

Het avontuur opzoeken? Niet de hele dag alleen op het strand liggen, maar ook van alles ondernemen? Voor wie houdt van een beetje actie tijdens de vakantie is een groepsreis voor jongeren een goede overweging. Je reist met een groep leeftijdsgenoten en kunt natuurlijk genieten van uitgaan, gezellige avonden en relaxen, maar hebt daarnaast een heel programma aan avontuurlijke activiteiten om je zomervakantie nog meer glans te geven.

Een avontuurlijke jongerenreis kiezen

jongerenreizenAfhankelijk van je eigen voorkeuren kun je een reisbestemming uitkiezen die bij je past. Ook voor een avontuurlijke vakantie zijn er veel verschillende mogelijkheden in veel verschillende landen. In dit artikel geven we een aantal leuke opties voor een avontuurlijke jongeren-reis en voor wie deze reizen geschikt zijn

Avontuur in Frankrijk – ontdek de Alpen

Voor wie echt op zoek is naar een paar stevige adrenaline-kicks is Frankrijk een prachtig land voor een avontuurlijke jongerenvakantie. Je kunt er raften, canyoning doen, rotsklimmen, parapente doen en nog heel veel meer. Voor een actieve vakantie in de bergen een ideale locatie en in de zomer met overwegend heerlijk weer en een lekker zonnetje. Uiteraard is Frankrijk het land van de wijn en de heerlijke maaltijden, dus ook dat kan een goede overweging zijn om voor een actieve reis naar Frankrijk te kiezen.

4×4 Avontuur in Spanje

Voor de mensen die op zoek zijn naar een avontuurlijke rondreis is de rondreis door Spanje en Andorra een echte aanrader. In een 4×4 jeep rijd je off-road en over de weg langs verschillende hoogtepunten. Je overnacht in prima hotels en geniet onderweg behalve van het autorijden ook van activiteiten als raften en abseilen.

Jongerenreizen Kroatie

Een land van zon, zee en strand en erg populair onder Nederlandse toeristen. Niet helemaal onterecht want het is er mooi weer, de natuur is prachtig en er valt voor jongeren ontzettend veel te beleven.  Behalve een camping direct aan het strand en veel uitgaansmogelijkheden leent Kroatie zich ook prima voor een actieve vakantie. Zeekajakken, snorkelen, raften en ziplinen zijn nog maar een paar van de mogelijkheden.

Rondreizen door Noorwegen en Zweden

Een rondreis door Scandinavie is een unieke belevenis. Niet alleen kun je in beide landen nog wildkamperen, je loopt er ook kans om vele wilde dieren tegen te komen. Tijdens een 15-daagse actieve rondreis begin je in Oslo en reis je via Zweden naar Noorwegen terug waar we de hoogtepunten van beide landen zullen ontdekken. We bezoeken Jotunheimen, maken een gletsjertocht, reizen langs hoge bergen en fjorden en ontdekken tijdens deze vakantie veel over zowel Noorwegen als Zweden. Een rondreis met leeftijdsgenoten om nooit te vergeten!

Bergsportreizen Oostenrijk

Voor wie echt gek is op natuur en bergen is de jongerenvakantie Oostenrijk een uitstekende optie. Niet alleen maak je tijdens deze jongerenreis prachtige bergwandeltochten en ga je rotsklimmen, ook stevige abseils staan op de planning. Hoogtepunt van deze jongerenreis is de beklimming van de Grossglockner van bijna 3800 meter hoog!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes